Over ons

Mascot Europe BV is opgericht in 1989 als voorraadhoudend importeur van schoonmaakartikelen. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid naar verschillende productgroepen, waaronder was- en reinigingsartikelen, huishoudelijk, persoonlijke verzorging, hobby- en knutselartikelen, gereedschap en doe-het-zelf, multimedia, rage- en actieartikelen.

In de loop der jaren hebben wij als bedrijf een positie op de Europese markt weten te verwerven als betrouwbare leverancier van grootwinkelbedrijven, supermarktketens, postorderbedrijven, homeshopping televisiezenders, standwerkers, zelfstandige winkeliers, grossiers en schoonmaakbedrijven.

De service die wij u kunnen bieden, kenmerkt zich door klantgerichte productontwikkeling en flexibiliteit in het assortiment. Wij kunnen uw producten ontwikkelen als private label of onder ons eigen merk. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland (Blokker) worden onze klanten bediend en de goederen uitgeleverd door een jong en enthousiast team. Vanuit ons inkoopkantoor in China (Ningbo) vindt de productontwikkeling, kwaliteitscontrole en fabrieksinspectie op de artikelen uit China plaats.

Heeft u vragen, of zou u graag kennis willen maken met ons? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel met 0229 284 100.

Service en distributie

Bent u op zoek naar een specifiek product? Wilt u een product met uw eigen bedrukking? Wilt u een verpakking op maat? Dan bent u bij Mascot Europe aan het juiste adres!

Onze in-house designer maakt een voorstel op maat, waarna de uitvoering en controle in China volledig wordt begeleid door Mascot Ningbo en ter plaatse wordt geleid door het Nederlandse management.

Door onze grondige planning en toegewijde, gemotiveerde medewerkers worden orders in een zeer korte tijd verwerkt. Vanwege dit efficiënte en effectieve proces vinden artikelen snel hun weg naar klanten in heel Europa, zoals de klant het wenst, wanneer de klant het wenst.
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers!